Praktikværtaften 2020

Årets praktikværtaften er en oplagt mulighed for at komme i direkte kontakt med de kommende praktikanter fra Skovskolens tre professionsbacheloruddannelser

Auditoriet på Skovskolen

Tidsplan for praktikværtaften 4. februar 2020 på Skovskolen

Som start på en hyggelig aften byder Skovskolen på en let anretning i Auditoriet klokken 18.00-19.00. Starttidspunktet for selve arrangementet bliver klokken 19.00 i Quercus-Huset, hvor vi går lige på med frit slag for snak mellem praktikværter og studerende. Vi forventer, at aftenen slutter cirka klokken 22.00. Vi reserverer et begrænset antal værelser til de af jer, der kommer langvejs fra.
Skriv til vores praktikkoordinatorer, hvis du vil tilmelde dig praktikværtaften 2020

Tid og sted

Praktikværtaften finder sted 4. februar 2020 med start klokken 18.00 på Skovskolen i Nødebo:
Skovskolen
Nødebovej 77 a
3480 Fredensborg
Se hvem der er tilmeldt praktikværtaften 2020

Direkte dialog med de kommende praktikanter

En vigtig del af praktikværtaften på Skovskolen er markedspladsen. Her cirkulerer de kommende praktikanter rundt for at høre om mulighederne i de forskellige praktikstillinger. Der er mulighed for at koble sig på vores trådløse netværk - men husk, at direkte dialog fungerer bedre end fine fremvisninger.

Bliv synlig på markedspladsen

På markedspladsen kan du som potentiel praktikvært blive synlig med roll-ups, plakater og andet, der præsenterer jer bedst muligt. Festlige, fornøjelige og opsigtsvækkende bannere, udstoppede dyr, bæverdæmninger og andet udstillingsblikfang er oplagt. Husk bare, at der er grænser for arealet til hver stand - så din nabostand ikke pludselig står gemt bag for eksempel et storsejl.