Regler og rammer

Praktikant og vejlederHer finder I information, der helt lavpraktisk skal få praktikken til at køre. Hvordan er det fx med forsikring, og skal I stille bolig til rådighed? Få alle svarene her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I løbet af praktikperioden har praktikanten en række studieopgaver, som skal løses og afleveres til Skovskolen, for at de kan bestå deres praktikeksamen. Opgaverne skal som udgangspunkt løses uden for almindelig arbejdstid, med mindre I aftaler andet. Praktikanten kan få brug for opbakning og hjælp fra dig som praktikvært til at finde informationer til opgaverne.

Opstart af bacheloropgave
Vores studerende afslutter uddannelsen med en bacheloropgave, og nogle studerende vælger at knytte bacheloropgaven til det sted, de er i praktik. Der er også mulighed for at blive vært for et bachelorprojekt fra en studerende, der ikke er tidligere praktikant hos jer.

Nogle praktikværter gør en særlig indsats for at tilbyde samarbejde med Skovskolens studerende om deres bachelorprojekt. Den type samarbejde vil vi på Skovskolen meget gerne støtte.
Se hvordan Naturstyrelsen formidler muligheden for samarbejde om bachelorprojekter

Bacheloropgaven er en oplagt mulighed for jer for at få løst en konkret udfordring eller opgave. Det kan både være den studerende og jer, der får ideen til et bachelorprojekt. Ideen til opgaven skal godkendes af den studerendes bachelorvejleder på Skovskolen. Har I en aftale om bachelorprojekt med en studerende, kan der blive brug for, at I bidrager med data og oplysninger, der kan indgå i den studerendes bachelorprojekt.