Praktikopslag 2024

Her kan du se, hvilke virksomheder og organisationer, der søger efter praktikanter fra Skovskolen i 2024.

Vil du gerne have dit praktikopslag med her?

Hvis du gerne vil med på listen, så send et link til dit praktikopslag til Marie Lau Florin på mla@ign.ku.dk. Husk vi ikke uploader wordfiler eller pdf-filer, men udelukkende deler links til praktikopslag. 

Natur- og kulturformidler

Skov- og landskabsingeniør og urban landskabsingeniør

Tips til det gode praktikopslag

Hvis I gerne vil have en praktikant, er det en god ide at skrive en praktikopslag, hvor I fortæller om opgaverne og mulighederne som praktikant hos jer. Et relevant og indbydende praktikopslag  er vigtigt for at motivere de studerende til at søge hos lige jer. Her er syv tips til det gode praktikopslag:

  1. Målret praktikopslaget til den uddannelse, I gerne vil have en praktikant fra (natur- og kulturformidler, urban landskabsingeniør eller skov- og landskabsingeniør.
  2. Hold opslaget kort og præcist.
  3. Brug gode billeder og skriv en overskrift, der fanger interessen.
  4. Beskriv jeres virksomhed – hvad arbejder I med og hvad kan I tilbyde en praktikant? Er I en del af en større organisation, er det oplagt, at I samarbejder om annoncerne for de forskellige enheder. 
  5. Kom gerne med konkrete eksempler på de opgaver, praktikanten kan få mulighed for at arbejde med - brug evt. citater fra tidligere praktikanter fra Skovskolen. Beskriv, hvad I forventer af praktikanten. 
  6. Skriv gerne om praktiske ting som for eksempel mulighed for lejebolig i området, eller om der er behov for kørekort.